The Multifunctional Space by Sanahuja&Partners in Spain The Multifunctional Space by Sanahuja&Partners in Spain
Architecture

The Multifunctional Space by Sanahuja&Partners in Spain

Written by Redazione |

16 August 2019

In Castellón (Spain) the new Cultural and Multifunctional Space Les Useres is a model of simplicity applied to cultural and recreational activities: a very clear, useful, simple space and easy to maintain, in harmonization with the environment.

Sanahuja&Partners studio has worked on a 500 sqm area to create a space designed for parties, meetings, conventions or fairs, avoiding to fall into a simple industrial tipology design.

Basically and in broad strokes, they find an exposed concrete cube on which a flat roof lies; on the other hand, in the lower part of the volume it is harmonized with the predominant architectural style of the area by adding elements such as wood and handmade bricks.

Inside, the building is composed mainly of a diaphanous room where the different activities will be helded: on one side it has a bar counter, a toilet center, a locker and a warehouse, and it also has a hidden flat cover as an interior patio where the facilities can be housed.

Minimal shape for a great community.

Tags:

previous

Four Oaks, blaarchitettura renovates an ancient apartment in Cuneo

next

Studio Ecoarch designs a house with a view in Italy

The new dance school by Barozzi Veiga in Zurich
Architecture

The new dance school by Barozzi Veiga in Zurich

The Italian-Spanish studio Barozzi Veiga has recently completed the Tanzhaus Zürich project, that is the new dance school in...

Verde Verticale, Ceramica Francesco De Maio evokes the Path of the Gods
Design

Verde Verticale, Ceramica Francesco De Maio evokes the Path of the Gods

The Sentiero degli Dei (Path of the Gods) is the name of the fascinating hiking path that runs through the Amalfi Coast from...

Spa Klab, an oasis of wellbeing by Casalgrande Padana
Architecture

Spa Klab, an oasis of wellbeing by Casalgrande Padana

Spa Klab is the name of the new project designed by Lapo Bianchi Luci and Camilla Lapucci from Cipiuelle in collaboration with...